Monday, March 9, 2009

Uutta ja vanhaa

Sain mieheni vanhan paidan omakseni, eli voi sitä vaatteiden kierrätystä harrastaa kotonakin. Täytyy vain hieman kaventaa paitaa ja ajattelin myös lyhentää hihat. Selässä lukee Cleveland, jossa muuten sijaitsee Rock and Roll Hall of Fame. Ihana paita!

Kirppikseltä löysin uusia ihania Fluffin koiria, jotka toimii "osoitelappuina". Siis tuonne taakse voi kirjoittaa vaikka lapsen nimen ja osoitteen ja kiinnittää vaikka reppuun tai matkalaukkuun. Mikä tollasen nimi nyt on, ei millään tule pieneen mieleeni vaikka kuinka yritän miettiä.. Vai onko sille edes nimeä.. No anyway, lapsille ostin nuo. Kävimme sunnuntaina myös luistelemassa, voi että kun oli ihana ilma, aurinko paistoi ja oli lämmintä! No aikaakin siellä vierähti melkein kolme tuntia!

My husband gave me his old shirt. It's a little bit too large for me, so I think I will have to narrow it. And the sleeves are too long, maybe I will cut them too. Then I went to the flea market and I bought two pretty Fluff addresstags to our children.

On Sunday we went skating and we were there almost for three hours. It was so sunny and warm, really lovely weather!

5 comments:

Hanna said...

Itsekkin mietin juuri ennen postauksesi lukemista että olisi muutama miesten paita kavennettavana. Eniten hirvittää hihojen sovitus, pitää varmaan käyttää kaavoja apuna. Sulla on hieno ponihäntä.

Mrs Munster said...

That is one fabulous shirt! There is a award for you in my blog

Bucca said...

Very cute I can't wait to see what you do with that shirt!

Salla said...

Asenne paita! Ja sun hiukset, aina niin tyylikkäänä :)

Cherrydots said...

Perliitti: Nyt on sitten jännät paikat molemmilla :)

Mrs Munster: Aww.. Thank you!

Bucca: I'll try my best..

Salla: Kiitos! Ja kiitos!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...