Monday, March 30, 2009

Liisalan remonttia

Remontti on edelleen käynnissä Liisalassa. Pientä edistystä on jo havaittavissa, budjetissa on pysytty, mutta siitä johtuen kalusteet on vielä hankkimatta. Liisa on selkeästi kitschin ystävä..

Roskiksessa näyttäisi olevan vanha sanomalehti, mustaa muovia ja kolatölkki..


Pikkuinen on väsähtänyt jännän sadun jälkeen. Liisa on käynyt shoppailemassa, Liisalla on kallis maku.

Tuon koiran paikka on näköjään alakerrassa.. Työkalut ovat nätisti pakissa tauon tullen.

Liisalla on ruokatauko remontin keskellä. Paahtoleipää ketsupilla ja sinapilla? Juomaksi maitoa tai kolaa. Mutta tuolla ei taidakaan olla ksylitolipurkkaa, eihän?

Siksi onkin erittäin tärkeää harjata hampaat aamuin illoin! Liisan vessapaperirullat ovat yksittäispakattuja, taitaa olla melkoisen kallista puhaa..

Telkkarissa pyörii joku jännittävä elokuva, vaikka kukaan ei sitä katso. Saako muuten lehtiä säilyttää televiisorin päällä?

Ikkunalta löytyi herkullinen kätkö. Laatikossa on lehdet ja kirjat hyvin ojennuksessa. Hyvä Liisa! Siistiä on remontista huolimatta.

6 comments:

Hanna said...

Nukkekoti on varmaan mukava harrastus, sen teossa saa varmaan näpertää paljon. Autenttinen ja hieno tämä sinun projektisi!

Eve M. said...

Oih ja voih! Ihanan näköstä! Millonkahan taas kaivan sen oman projektin tuolta varaston kätköistä...:)

Mrs Munster said...

Tuo sun nukkekoti ihan mielettoman ihana! Varmaan mukava harrastus. Pitaa tallasta harkita, jos tyar sattus tulemaan meille.

Cherrydots said...

Perliitti: Aika vähän sitä tulee lasten takia näperreltyä. Meillä tulee aina tappelu kuka sillä nukkekodilla oikein leikkii, äiti vai lapset :)

BettyBottom: Laitathan blogiisi kuvia siitä jos mahdollista!

Mrs Munster: Kyllä nukkekodista tykkää myös pojat, vink vink. (ja varsinkin äidit..)

Poison Ivy said...

oijoi :) Onkos tää sulla jo kuinka kauan ollut työnalla. Muistan oman riemun kun joskus lapsena joulupaketista löytyi isän tekemä nukkekoti. Muistan miten se oli askarrellu jäätelötikuista lauteet saunaan jne <3
Harmi että se tuli lahjoitettua eteenpäin!

Cherrydots said...

Ostin syksyllä tämän 60-luvun nukkekodin. Vielä en ole kauan ehtinyt sen kanssa aikaa viettään..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...