Wednesday, March 18, 2009

Eilen se tapahtui!

Kuuden vuoden piiitkä odotus palkittiin eilen! Otin uuden tatuoinnin! (tai oikeastaan kolme) Voi ihanaa, nyt sitten parannellaan kuvia pari viikkoa ja sitten nähdään lopullinen tulos! Hieman on olkapään seutu kipeä, mutta ei parane valittaa.

Lapsetkin tulivat katsomaan hieman aluksi ja Nippa oli etukäteen aivan varma että äiti itkee. Mutta en sentään itkenyt. Kipu oli aivan siedettävää, viimeinen vuosi on sen todistanut että kyllä joku toisenlainen kipu on paljon kovempaa.. Vaikka ei olekaan fyysistä. Kuvassa siis kaksi kalleinta, lapseni. Tyttö edessä ja poika takana, pääskysen muodossa.

I got a new tattoo yesterday. The tattoo is for my children, daughter in front and son in back (two swallows and a diamond). They are my precious!

6 comments:

Mrs Munster said...

Awesome tattoo! I'm soooo craving for my next one, but I think I have to wait a little while before I get inked again.

Poison Ivy said...

Voi vitsi! Todella hieno! Naisellinen mutta kuitenkin räväkkä! Ihana <3

Hanna said...

Oikein hienot ja tyylikkäät tatuoinnit! Milloinkahan minä saisin aikaiseksi mennä ottamaan ensimmäisen tatuointini, hirveästi tekee aina mieli kun katsoo Miami Inkiä.

Cherrydots said...

Mrs Munster: Kiitos! Sama juttu täällä, mietin jo uutta kuvaa. Mutta kyllä saan luvan vielä odottaa..

Poison Ivy: Voi kiitos!

Perliitti: Kiitos! Varoituksen sana: ota yksi niin otat varmasti lisää (ja ehkä vielä monta)! Mutta kannattaa, niin kivaa se on!

Salla said...

Onhan tuo timanttitatuointi vai näenkö ihan vääriä, tosi upea! Olen iisellenikin tuon tapaista harkinnut jo iät ja ajat. Saa nähdä milloin tatuointineitsyys menee :)

Goldbay said...

Oi hienon oot ottanut! Harmi kun kuvaa ei saanut isommaksi, oisin mielellään ihastellut sitä oikein kunnolla :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...