Saturday, March 28, 2009

Pikku-Hassuli

Tänään käytiin Winter Swap Meetissä. Kylmä oli, kuten yleensäkin kun kyseinen tapahtuma järjestetään. Ei sentään tullut vettä tai lunta, tai räntää, vaakatasossa. Ainakaan silloin me siellä olimme. Kaikkea ihanaa tavaraa olisi ollut tarjolla, hyvinkin reaaliaikaisen hinnan kera, kuinkas muutenkaan.. Kun on nuuka, niin on nuuka! just.. (en taida kyllä uskoa tuota itsekään..) Mutta nuukia ainakin tänään.

Tässä minä poseeraan ihanassa kevätaamun koitteessa, on niin paljon helpompaa nousta ylös sängystä aikaisin aamulla kun on niin ihanan valoisaa!


Tässä taas on ihana Nippamme. Niin hauska tapaus! Leikeissä mukana on ihan vain teippi ja hahmona JugiStylen Nikkari Kari. "Tänään tehään pönttö!"


Siinä oikealla on alkuperäinen Nikkari Kari ja opettajansa HeiJari. Kuva täältä


Käytiin lasten kanssa kirjastossa ja oltiin jo lähdössä pois, kun Nippa tulee huutaen että "Kato äiti mitä mää löysin!" Siinä sitten ollaan luettu ahkerasti tuota upeaa teosta joka kertoo tatuoinnin historiasta kuvin ja piirustuksin, heimoista nykypäivään. Aivan upea teos!






4 comments:

Mrs Munster said...

Ihana lapsukainen, ku osaa aitille kirjoja suositella! Saa kylla naytat varsin hehkeelta ihan aamusta saakka.

Eve M. said...

Voi vitsi, tänäänkö se oli? Swappi siis. Olihan tuo näköjään kalenterissakin, mutta käymättä jäi tällä kertaa...

Enpäs välttämättä tunnistaisi Nippaa tuosta kuvasta. On niin kovin ison pojan näköinen, vaikka ei siitä nyt NIIIN kauan ole kun kasvotustenkin nähtiin. :)

Goldbay said...

Näytät tossa kuvassa ihan renee zellweggeriltä!

Cherrydots said...

Mrs Munster: Kyllä sitä lapsi ihmeesti oppii talon tavoille :)

BettyBottom: No voi harmi kun teiltä jäi reissu välistä.. Nippa on jo ISO poika, aika paljon tapahtuu muutamassa kuukaudessa.

Peppi: Hah! Olipa jännä vertaus, no ehkä tossa voi jotain samaa ollakin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...