Thursday, March 5, 2009

Karkkia..

Nyt pyörii nämä aiheet jotenkin herkkujen ympärillä! Hieman lakritsia (vaikka salmiakkia tekisi mieli) ja sitten ihania M&M suklaarakeita (jotka vihdoinkin saapuivat kaikkiin kauppoihin!)!! Ja tietenkin tärkeintä unohtamatta, Läkerolin ihanaa uutuutta, Nalle Puh-xylitol pastilleja, nam. Miten näin hyvä voi olla vielä terveellistänkin? Ihan vain pojalleni näitä ostin, mutta kai nyt yksi pieni aikuinen voi näitä syödä..?



It's all about food nowadays. Now I'm having a sweet liquorice although I prefer salmiak (salty liquorice) and lovely M&M's chocos. And the last but most certainly not the least I'll enjoy the new xylitol (Finnish invention by the way) pastilles. It tastes like candy but in the same time it's very healty to your teeth. I bought these Winnie the Pooh pastilles for my son, but I think I can still take a few of these..

3 comments:

Hanna said...

Taitaa nyt mennä vähän vastarannan kiiskeilyn puolelle, mutta olin aika pettynyt noihin Ifan pastilleihin. Nykyään on vaikeaa löytää niin vahvaa salmiakkia että silmät menee kieroon. Ja juuri semmoista kun haluaisin

Cherrydots said...

Sama juttu, hieman vahvemmaksi niitä muistin. Mutta tuossahan kyllä lukee sweet liquorice, kun vain osaisi lukea niin saisi sitä mitä haluaa :)

Bucca said...

Yum!we don't have xylitol pastilles :( I will have to come to Finland and try them some day!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...