Friday, March 6, 2009

Red Hot Blonde

Tein tänään uuden hameen. Kävin eilen kangaskaupassa ostamassa anopille hamekangasta, niin siinä samalla ostin sitten itselleni tuollaista punaista kangasta jossa on valkoisia pieniä palloja. Hameesta tuli aika lyhyt verrattuna tyllihameeseen. Kai sitä on tehtävä lyhyempi tylli, on sitten yhteensä kolme eri pituutta mistä valita. Niin ja voisi sitä myöskin tehdä vaikka punaisella ja valkoisella tyllihamoset. Mutta se on niin rankkaa selälle, että säästän ne ompelukset myöhempään ajankohtaan. Unohdin ostaa sieltä kangaskaupasta pitkän vetoketjun, että saisin ommeltua edellisen projektin loppuun..Hiukset on kasvanut niin kivasti että saan taas nostettua ponnarin korkealle, ihanaa. Kuvassa ei näy, mutta hiukset sillee kivasti taivutettu kunnon fiftarityyliin! Kivaa kivaa, siis kevättä on jo ilmassa, aah!
I made a new skirt. Yesterday I went to bought skirt fabric to my mother-in-law and I saw this fabric and I had to bougt it. My petticoat looks now too long, I think I will have to do a third petticoat in a different lenght.  Sewing a petticoat is a real hard job for my back, so I think I will save that for later.. And my hair has grown long enough so I can put my ponytail higher and curl it nicely. It finally looks like a real fifties ponytail! (I cut my hair about a year ago). Spring is coming soon and I'm sooo happy!

5 comments:

Mrs Munster said...

WOW! That is one stunning dress and you are looking fabulous!

Unknown said...

Ihana toi mekko. Mä haluun samanlaisen. Kerros mulle miten sä tasotat noi mekot, hameet ja tyllit? Mua ärsyttää aivan suunnattomasti kun kaikki roikkuu edestä paljon pidempänä ku takaa.

Eve M. said...

Ihanan näkonen mekko! Vai onko se hame? Työn puolesta oon joutunut kangaskaupassa käymään silmälapuissa etsimässä vaan jotain tiettyä kangasta, mutta aina on osunut silmään kaikkia ihanuuksia. Ehkä sitten jos saan palkallisia töitä ja jostain aikaa ommellakin...

Ja tukka näyttää kivalta! Pitäisi ens viikolla itsekin jaksaa tuhertaa jotain hienompaa, kun pääsen teatteriin. Ehkäpä jotain jo saankin aikaan, kun on kanssa vähän tukka venähtäny. :)

Bucca said...

Stunning dress! I love the fabric and the cut! I wish I could sew!

Goldbay said...

Aika hottis!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...