Monday, January 5, 2009

Yhteensattumaa?

Selailin hieman Olivia Rouge Shopin sivuja. On samalla periaattella tehtyjä orkidea hiuskukkia Swarovskin kristallilla. En nyt väitä että itse olisin idean keksinyt, en vain ole ennen nähnyt tuollaisia mitä itse aloin tekemään. Harmittaa.. Kyllä siellä on muitakin hienoja hiuskoristeita ja hameita, kannattaa käydä kurkkaan. Pahoitteluni kaikille jotka tämän purkauksen lukee..

5 comments:

Olivia Rouge said...

Niin en siis ole sen tarkemmin tuotteitasi tutkinut, enkä tiennyt että teet swarovskien kera hiuskorujasi. Harmittaa nyt kyllä minuakin sinänsä että saan jonkun rasittavan matkijan leiman otsaani vaikka se ei ole tarkoitukseni. Valitettavaa on, että nämä tälläiset tuotteet ovat nykyään hirveän suosittuja. Ja tiedän kyllä tunteen kun tuntuu että joku matkii, sitä mitä olet itse ajatellut keksineesi. Minunkin nettisivujeni muita juttuja on näkynyt myös muiden (myös tuttujenkin) sivuilla ja eihän se koskaan tunnu kivalta.

En todellakaan halua viedä sinulta mitään bisnestä, enkä halua, että minua ajatellaan ärsyttävänä ämmänä.

Uskot tai et, mutta en tosiaankaan tiennyt että teet swarovskeilla ja että teet noin paljon orkideoita. Itse sain idean myös jo loppukesästä ja olen itselläni pitänyt siitä lähtien sellaista hiuskorua ja nyt vasta päätin lisätä nettisivuille kaikkien muiden tuotteiden kanssa.

Cherrydots said...

Vastattu on Olivia Rougen blogiin.

Olivia Rouge said...

Kiitoksia kovasti ja toivon itsekin sinulle paljon menestystä ihanien hiuskorujesi kanssa :) Jos saan joskus oman oikean liikkeen niin voisin ottaa niitä vaikka myyntiinkin sinne, hii!

The Freelancer's FashionBlog said...

Joo mulla on kampa Hulasta jossa on myös orkidea ja kristalli minkä ostin kesällä... kun tykkää samoista asioista niin keksii helposti myös samanlaisia juttuja.

HIenoja ne kuitenkin ovat, ne ktistallilla koristetut kukat! Molempien :)

Missä myyt korusi?

Cherrydots said...

Kiitos molemmille <3

Myyn hiuskukkiani Huuto.netissä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...