Thursday, January 8, 2009

KAS-KAS

Löysin tuossa taannoin kirpparilta laatikollisen kas-kas kotiväriä. Taitaa olla 50-luvulta, malttasiko sitä kokeilla vaikka yhtä sinivihreän sävyä?


Värisävyt on tutkinut ja valinnut taiteellisen kaunista kokonaisvaikutelmaa silmälläpitäen Elsa Kallio, tekstiilitaiteilija. Katri Wáren-Waris, myöskin tekstiilitaitelija, suosittelee lämpimästi kas-kas kotivärejä kaikkiin kotitaloudessa esiintyviin värjäyksiin.


"Kas tässä
TEILLE...

tutkittu
ratkaistu

kas-kas
KOTIVÄRI"

5 comments:

Mrs Munster said...

Kylla on niin iskeva nimi ja boksi on ihan mielettoman ihana.

Eve M. said...

Mullakin on näitä muutama väri. Eikun sehän oliki niin, että ostin kirpparilta pussissa teipattuna olevat kaksi pakettia, lapussa luki muistaakseni värjäysvärit. Kotona huomasinki, että vaan toisessa oli aineet mukana, toisessa vaan kuoret. This is what we call Reilu Meininki :)

Noh, onhan ne kivannäkösiä paketteja. Mutta tuo laatikko on kyllä vielä mahtavampi! Ainakin näitä on tehty viiskytluvulla, koska mulla on yks lehti vuodelta 1955, jossa näitä mainostetaan. Mihin asti lieneet tehny samalla paketilla.

Goldbay said...

Ihana rasia!Mahtava löytö!Nyt täytyy munkin ottaa itteäni niskasta kiinni ja marssia kirppareille!

Cherrydots said...

Mrs Munster: kas-kas, kiitos!

BettyBottom: No oli kyllä myyjältä ilkeesti tehty..

Peppi: Kiitos! Ja mars matkaan!

Löysin myös eilen kasan Viuhka-lehtiä ja kassatäti niitä ihasteli ja sanoi muuten että "ihme juttu kun ei enää tuoda mitään vanhaa myyntiin, kai ihmiset odottaa vaan että tavaroiden arvo nousee". Olen jokseenkin samaa mieltä.

Mari said...

Kas-kas, tuttuja värejä :) Olen ostanut irrallisia pusseja joskus kirpparilta, mutta en ole raaskinut käyttää. Kerro sitten toimiko hyvin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...