Thursday, January 8, 2009

Klassikko

Onko teistä moni lukenut Sinuhe egyptiläisen? Aivan käsittämättömän taitava teos, sen luettua olo on ihan kuin olisin itsekin elänyt pyramidien aikaan. Tässä minun kirjassani on myös kuvia patsaista ja rakennelmista, se vielä itsessään parantaa mielikuvia kirjaa lukiessa. Sinuhea lukiessa vaihtuu aika ja paikka, aika mieletöntä! 

4 comments:

Mrs Munster said...

Saaki oot vaihtanu blogin ilmetta. Freesi kertakaikkiaan. Miten tuo banneri vaihdetaan? Omat tietotekniikkakyvyt on niin minimaaliset.

Sinuhea ei oo tullu luettua. En jotenki uskalla tarttua niin isoon opukseen. Yleensa tulee luettua kevyempia kirjoja: rokkielamankertoja: viina, laulu ja villit naiset :)

Eve M. said...

Luin Sinuhen joskus yläasteen loppupuolella ja toistamiseen muutama vuosi sitten. Aina kun sen kotona hyllyssä rekisteröin niin aattelen, että vois taas pian ottaa uusintaluvun. Mahtava kirja ja yksi niistä klassikoista, joita etsiskelen myös omaan kirjahyllyyn!

Hanna said...

Häpeillen tunnustan että en ole tuota kirjaa lukenut vaikka olisi varmasti pitänyt. Sinuhe on jo sen verran klassikko että sen voisi hankkia omaan kirjahyllyyn.

Funkeeh said...

Sain itse viikko sitten luettua! Tosiaankin ihan paras ja mahtava kirja :)
Kuulinkohan jostain oikein, että Waltari olisi kirjoittanut teoksen puolessa vuodessa? Käsittämätöntä.
Pyhän sodan kohdalla itselläni alkoi keskittyminen vähän herpaantua, ja oli pakko pitää lukutauko, mutta sen jälkeen taas tuli kahmittua sivuja.

Pakko kyllä lukea vielä uudestaankin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...