Friday, January 9, 2009

40's

Koikeilin nyt sitten aamupalan jälkeen väsätä sitä rullakampausta josta oli puhetta. Kyllä se ihan hyvin onnistu, vähän voisi kyllä olla pidemmät hiukset. Hameena on eilinen kirppislöytö ja aivan sopiva! Täytyi sitten muutenkin vähän laittaa huulipunaa, saumasukkaa ja korkkareita, tuli ihan 40-luvun fiilis. Siihen vielä hieman auringonpaistetta.. 

..ja tässä on tulos!

Sitten kamat päältä pois ja paluu arkeen. Imurointi, tiskit, vaatteet, lasten ruokkiminen, oma syöminen, lelujen siirtäminen takaisin lelulaatikkoon (pysyy siellä keskimäärin pari minuuttia), lasten kanssa tuohuaminen ja sitten Neponen päiväunille, Nipalle mukavaa rauhallista tekemistä. Sitten on hetki rauhallista ja äitikin saa touhuta taas omiansa.

9 comments:

Mrs Munster said...

Upea tuo kampaus. Valo tossa kuvassa on jotenki aivan ihana, kuten myos sun asu

Cherrydots said...

Talviaurinko on ihana <3

Unknown said...

Toi hame on ihana, ja toi kampaus. Kokonainen on niin kaunis.

Cherrydots said...

RockaMama: Kiitos!

Mrs Munster said...

Jatin sulle haasteen blogiini.

Kitten loves vintage said...

Tosi nätti kampaus ja hame, onko sulla saumat sukissa/sukkahousuissa myös vain näenkö väärin?

Cherrydots said...

Sukkahousuissa on saumat! Ne on niin upeat että täytyisi ostaa kasa niitä kaappiin, pelkään että noi ainokaiseni menee rikki..

The Freelancer's FashionBlog said...

Hieno! Ootko siis vaan rullannut hiukset noin vaan vai laittanu jonkinlaisen valkin tairullan sinne sisään? MUl on niin pitkä tukka että tuskin pysyis ton näköisenä, tosi teen joskus hieman samanlaisen kampauksen (mutta leveämpi).

Kaunis hiusväri sulla!

Cherrydots said...

Kiitos!

Rullaan hiukset ihan käsin, nyt hiukset on liian lyhyet ja ohuet valkkiin. Olen yhden yön nukkunut samanlaisen kampauksen kanssa ja aamulla oli hieman niskat kipeenä, mutta hyvin kesti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...