Saturday, January 3, 2009

Pakkasta

Juu, mittari on sitten lähempänä -20 astetta. Onneksi sisällä on lämmintä, ehkä liiankin.. Ja nuorimmaisen eli "Neposen" nukuttamisessa päiväunille on ollut pienoisia vaikeuksia. Neponen on tottunut nukkuun ulkona vaunuissa kolmisen tuntia, nyt sitten ainut paikka missä suostuu nukkuun kauemmin kuin 15 min on turvakaukalo! Siellä Neponen nyt nukkuu kaukalon "makuupussin" lämmössä.

Väkertelin taas hiuskukkia, on se niin rentouttava harrastus!


Ja uuden vuoden juhlinta oli kovin rauhallista, Neponen alkoi väsähtää seitsemän aikaan ja alettiin äkkiä valaan uuden vuoden tinoja, puoli kahdeksan ja Neponen nukkui syöttötuoliin. Sitten pidettiin taukoa ja mietittiin että pamautellaan raketteja joskus kymmenen aikaan. Kello oli yhdeksän kun vanhempi lapsista ,"Nippa", nukahti sohvalle! Ihan uskomatonta! Yleensä lapset valvoisivat vaikka koko yön, mutta nyt kun saisi valvoa, Zzzz..  Kyllä kaikki kuitenkin oli vuoden vaihtuessa hereillä, pojat katseli ulkona raketteja ja me tytöt sisällä turvassa!

4 comments:

Mrs Munster said...

Teilla nayttaa olevan siella niin ihanan kotoisa keittio! Mista muuten hommaat kukat noihin hiusvarkkeihin. Upeen nakosia.

Cherrydots said...

Kiitos, toivottavasti kotoisa ei tarkoita sekoisa =) Mutta kotoisa se kyllä on. Noita kukkia löytää milloin mistäkin, osa on uutenakin ihan kulahtaneen näköisiä, mutta joskus käy tuuri!

Hanna said...

Onko seinässä oleva ralliruuturaita valmista boordia vai mitä? Hienon näköinen. Meilläkin on köökissä ylä- ja alakaapin välinen seinä kaakeloitu mustavalkoisesti.

Cherrydots said...

Kiitos! Raita on leikattu leveästä sisustustarrarullasta, taitaa olla ostettu Bauhausista muutama vuosi sitten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...