Friday, December 12, 2008

Vähän vanhaa, vähän uutta

Kävin alkuviikosta kirpparilla ja mukaan tarttui ihana vanha hattuneula jonka laitoin takkini kaulukseen. Takki kimaltelee valossa ja hattuneula sopii siihen hyvin.

 

Sitten mukaan matkaan lähti myös vuoden turhakkeeksi valitut kananmunapaistomuotit, ehkä niille tulee käyttöä, tai sitten ovat vain koristeena, niiden muoto on jotenkin niin hieno.


Löytyipä sieltä vielä vihreä patellavyö, en tiedä pystynkö sitä käyttään. Vihreä väri on hieman sellainen jonka kanssa en ole tottunut olemaan. Mutta ehkä joskus minulla voisi vaikka olla joku vihreä mekko.. Täytyy laittaa harkintaan. Vihreä väri on jotenkin sellainen josta en pidä.. Silti suurin tatuointini on vihreäsävyinen, ihana lintu alaselässä. Lintu on jo 7 vuotta vanha, värit on pysynyt ihan hyvin, silmien ja nokan väri vain on hieman haalistunut. Hakkautin kuvan silloin kun muutin pois kotoa eli lensin pois pesästä, ihana vertauskuva!




Ps. On muuten todella hankalaa ottaa kuva omasta selästä..


Niin, ja sitä uutta on olohuoneen tyynyt! Tein päälliset itse kaapista löytyneestä kankaasta (valkoinen tyyny on ihan Ikean tuote). Yhteensä kaksi pientä ja kaksi pitkää, vielä voisi tehdä jotkut raikkaamman sävyiset tummien kavereiksi..
     
                    

2 comments:

Mrs Munster said...

Hienoja kirppisloytoja. Itsella on tehnyt jo pitemman aikaa mieli ostaa joku sammaleen vihrea mekko, mutta ei ole tullut viela vastaan. En tieda, tulisko edes pidettya. Vihree on jotenki hankala vari. Tosi hyvin sailyny kylla tatuoinnissa varit, toivottavasti sailyy itellaki. Upee tuo ruskee tuoli. Mista tollenen on lahteny mukaan?

Cherrydots said...

Noita tuoleja on kaksi ja yksi on sohva, ne ovat pitkällisen etsinnän tulosta ja löytyi netin kautta. Sitten on myös kaksi punaista samanlaista nojatuolia, ne kuuluivat ennen mieheni mummulle.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...