Thursday, December 11, 2008

Joulumuori

Tästähän tuli oikein jouluinen kuva! Siinä siis uusin hameeni, kangas on sininen missä on keltaisia palloja. (Kuva on hieman sumea, kamera alkaa olla loppu..) Tai en tiedä onko toi kuva ollenkaan jouluinen, on vaan itsellä niin jouluinen olo! Lunta maassa ja ensimmäiset satsit pipareita, tähtitorttuja, riisipuuroa ja sekametelisoppaa on jo vatsat pullollaan. Mutta kyllähän niitä jaksaa syödä vaikka koko joulukuun!
Tein hiuksiin myös samasta kankaasta olevan rusetin.

Lauantaina olisi kaveriporukan kanssa pikkujoulut ja asu on hieman hakusessa, kai se jokseenkin tällainen voisi olla. Joku pieni pikantti joululisä, ehkä, niin olen valmis! Innolla odotan mitä tuotteliaat ystävämme ovat meille keksineet joulupöytään! Illasta vain taitaa tulla liian lyhyt, kun täytyy jo kiiruhtaa aikaisin lapsukaisiemme luokse mummilaan!

Pikkujoulutunnelmissa, NormaJeane

7 comments:

Unknown said...

Ihana hame :)

Nietuska said...

Komia hame!

Eve M. said...

Älä oottele liikoja pikkujoulutarjoiluilta! Ollaan aateltu pysytellä aika ei-jouluisissa fiiliksissä, kun ainakin allekirjottanut uskoo saavansa niistä jouluruuista ihan tarpeekseen viikon päästä :)Hame on ihana! Hauska nähä se livenä huomenna.

Mrs Munster said...

Upia kokonaisuus. Hame on vallan ihana.

Cherrydots said...

<3 Kiitos <3

Sallamaari said...

Upealta näyttää :)

The Freelancer's FashionBlog said...

Ihanha :) Rusetti sopii sin hiusväriin tosi hyvin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...