Tuesday, December 23, 2008

Kohta meillä on joulu!

Niin sitä on sitten huomenna taas se päivä jolloin Joulupukki saapuu! Lapset on ainakin ihan ihmeissään, vanhempi pelkää jäävänsä ilman lahjoja, että "muut vaan saa ja mää en yhtään!". Ja nuorempi on muuten vaan ihmeissään kaikesta roinasta jota on ripustettu ympäri kotia. On tämä niin ihanaa ja stressaavaa aikaa!

Tein taas uusia hiuskukkia kun kaikki edelliset menivät jo kaupaksi! Täytyy vaan jaksaa laittaa ne myyntiin, se vasta rankaa onkin =) Näissäkin ihanuuksissa kimaltelee Swarovskin kristallit. Värikin on aivan ihana. Kaikki on nyt niin ihanaa =)


Tämä on muuten ensimmäinen joulu kun en pyytänyt mitään lahjaa mieheltäni. Voitte vain arvata uskoiko mieheni minua, no ei. Nyt sitten mies pelkää että olen ihan surullinen kun en saa häneltä mitään lahjaa.  Mutta sovittiin että saan uuden digikameran sitten alennusmyynnistä, kun vanha alkaa oleen jo kuvansa ottanut. Vielä saa kestää tämän joulun, kamera on muuten 5 ja ½ vuotta vanha ja kuviakin on otettu lähemmäs 10 000.

Ja onko teillä yhtä innokkaita valokuvaajia kuin minulla?

"Otakko rakas musta kuvan?"

Meidän poikakin oli laitettu kerhossa esiintyyn rokkipoika-säkeistössä, muita vaihtoehtoja olisi siis ollut hiirivaari, virtahepo, norsumuori, yms. "Voihan vietävä, aamuhärämässä rokkipoika tuli käymään meillä kylässä!" Ja poika oli siellä juhlassa niin kiltti etten ole ikinä niin kilttinä nähnytkään! Kuulemma siellä hän voi olla kiltisti koska kerho on niin tärkeä.

Hyvää Joulua kaikille!
Merry Christmas!
God Jul!

5 comments:

Mrs Munster said...

Nuo hiuskukat on kylla todella upeita. Meillakin oltiin tiukkana, ettei osteta toisillemme lahjoja miehen kanssa, mutta siita kummasti lipsuttiin. Itse ajattelin ostaa uuden kameran joulun jalkeen alietsa Edellinen kun meni rikki. Liian innokas kuvaaja sitten vissiin taallakin!

Cherrydots said...

Kiitoksia <3

david santos said...

Brilliant!!!!
Have a nice day!!!!

Hanna said...

Katselin siun hiuskukkia, ne on todella hienoja. En vain osaa käyttää tuollaisia klipsejä, mihin kukat on kiinnitetty.

Cherrydots said...

Noita klipsejä on myynnissä todella vähän, eli nuo ovat parhaat mitä löysin.. Etsintä on kyllä päällä koko ajan! Noilla hiuskukilla voi kyllä laittaa helposti hiukset "sivuun", itse olen useasti laittanut jos ei muuten viitsi väkertää kampausta erityisen hienosti.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...