Wednesday, April 29, 2009

May Day and Superman cake

Aloitimme jo vappuvalmistelut ja tein eilen herkullisia munkkeja. Simaa en jostain syystä jaksanut tehdä tänä vuonna. Lämpimien munkkien kanssa parhaiten maistuu kylmä maito...

We are preparing our selves for May Day. I made some sugar donuts, I didn't make sima(drink) this year, that's why we drink cold milk with warm donuts...


Poijjaalla on tänään kerhossa vappunaamiaiset, leivoin sinne kakun ja koristelin sen pojan asun mukaisesti Terämieskakuksi.
Our son has a May Day masquerade party today. I made a Superman  cake, I got the inspiration from his outfit.
Tämä Ihmepoika osaa todellakin hypätä (anteeksi, lentää)!
This little Wonder Boy can really jump (sorry, fly)!

Sunday, April 26, 2009

Hot Rod Show

Nippa on aloittanut jalkapallon ja nyt sitten sai säärisuojat ja komeet sukat. Nappulatossut ostetaan sitten kun pojat pääsee nurmikentälle harjoitteleen, eli aika pian. (Huomatkaa retee ilme!)
Our son has started playing football. In this picture he is presenting his new shin guards(?) and new socks.

Käytiin lauantaina Tampereella Hot Rod & Rock Showssa. Näyttelyssä oli paljon yleisöä, eli siis oli kiva siellä rattaiden kanssa taiteilla ja varoa muiden ihmisten jalkoja.. Mutta hyvin selvittiin. 
On Saturday we went to the Hot Rod &Rock Show exhibition in Tampere.
Tässä on hieman kuvia reissaajista.
Here's some picture of us.





Onneksi meillä on iso auto...  Mutta jotenkin sitä aina tarvitsisi isomman.. 
We have a big car.. but somehow we always need a bigger one..

Mieheni osti niin komeen takin!
My husband bought himself an awesome jacket!

Minä syön popcornia, naminami!
I'm eating popcorn, yummy!

Monday, April 20, 2009

Liinoja

Viikonloppuna käytiin anoppilassa ja sain ihania vanhoja pöytäliinoja. Kaikenlaisia aarteita sieltä löytyi, mutta halusin nyt jotain kevyttä ja kesäistä. Olen ihastunut oikein vanhoihin ja käsinkirjailtuihin liinoihin, niissä vain on sitä jotain.

Tämä valkoinen liina on aivan ihastuvan raikas, siinä on koristeena ihanaa kiiltävää vaaleanvihreää silkkilankaa(?)

Tässä on kesäinen kukkakori ja sama kuva on myös ovaalin mallisen liinan toisessa päässä.
Reunoissa on pitsiä. Hempeetä..

Ehdoton suosikkini näistä on tämä. Liinassa on useita samanlaisia kirjailtuja kukkia.
Liinan reuna on myös koristeltu langalla.. Näitä liinoja on kaksi samanlaista.

Tänään tapahtui ihme, laitoin Neposen sohvalle ja ison kasan tyynyjä selän taakse. Hetken päästä Neponen oli sikeässä unessa.. Uskomatonta, tällaista äkkinäistä nukahtamista ei ole ennen tapahtunut! Ja vielä ennen lounasta..

Tässä nökötän minä tämän päivän asussa. Ulkona kävi kova ja kylmä tuuli, mutta kaksi villapaitaa päällekäin mahdollisti syksyllä ostetun takin käytön. Lätsä on myös todella kätevä aurinkoisella ilmalla, ja samalla pystyy hieman huijaamaan hiustenlaitossa..

Ainiin, minut on haastettu, täytyykin miettiä miten siihen vastaisin ja koska.

Thursday, April 16, 2009

Uusi kääntäjä

Löysin uuden Google translatorin. Todella hauskalta näyttää käännettynä englannille.. Mutta kai siitä selvän saa..

I found a new Google translator. Well, there will be a few funny words and the translator may not be able to translate everything correctly..

Tuesday, April 14, 2009

Kiirutta pittää..

Voi että kun on niin paljon kaikkea ja niin vähän ylimääräistä aikaa. Perheemme elää suuren muutoksen ja mullistuksen aikaa ja nyt yritämme totuttautua uuteen elämänrytmiin. Tästä johtuen blogipäivitykset ovat saaneet jäädä vähemmälle. Kohta alkaa taas arki rullaamaan ja on sitten paremmin aikaa tällaiseen hölynpölyyn.

Kävin mieheni kanssa American Car Showssa hieman tuulettumassa. Kovin oli kellohameet vähissä, ainakin perjantaina. 
Seuraava tapahtumakin odottaa jo oven takana! Jee, ja kai se kesä ja lämminkin sieltä alkaa kohta tulemaan, ainakin toivon niin!

Lopuksi laitan vielä yhden kuvan lasten kerhokuvista. Tai siis Nipan kerhon kautta sai kuvattua myös Neposen! Huomatkaa kuinka ihana hiuskukka on Neposella hiuksissaan!

Mutta kuinka omat lapset ovatkin niin suloisen näköisiä!

Saturday, April 4, 2009

Pääsiäistä ja kenkiä

Ollaan tosi paljon etuajassa pääsiäisen kanssa. Mutta ei se haittaa, ainakaan lapsia. Ollaan askarreltu ja tehty jo vaikka mitä pääsiäiseen liittyvää (myöskin suklaamunat ym. pääsiäisherkut). Tein elämäni ensimmäisen kerran pashaa. Jätin mantelimurskan pois, mikä oli suuri virhe. Kyllä siitä hyvää tuli ja ensi kerralla sitten muistan että kyllä se pasha sen mantelin tarvitsee. Tässä on kuvia lasten rairuohoista (jotka on leikattu jo varmaan kymmenen kertaa lyhyeksi), kuvissa on myös lasten vesiväreillä maalaamat kananmunat (jotka äitiraukka puhalsi tyhjäksi, mulla varmaan katkeili verisuonet päästä, oli se rankaa..). Meidän pikku Neponenkin maalasi jo oman pääsiäismunansa (ja kätensä). Ihanaa puuhailla lasten kanssa tällaisia juttuja joita ei voi tehdä kuin kerran vuodessa.

Nipan rairuoho


Neposen rairuoho


Tilasin netistä kasan upeita kenkiä. Huono homma vain oli että kolme paria oli liian pieniä, vaikka kaikki oli samaa kokoa. Ihme juttu olikin Ed Hardyn kengissä, kaksi paria kokoa 37, toiset sopivat(mutta luonnossa rumat..) ja toiset aivan liian pienet! Vaikka oli saman merkkiset!
Uskomatonta.. Kaksi paria kenkiä olikin aivan ihania ja ne aion pitää!



Nämä sailorit ovat todella kevyet ja hyvät jalkaan.
Ohoi, kesä, tule jo!!

Wednesday, April 1, 2009

Lastenvaatelöytö

Aikamoinen löytö ihan tavallisesta vaatekaupasta! Varmaan olisi löytynyt muitakin, mutta en jaksanut etsiä..


Tämä paita tuli pojalle.

Ja nämä kaksi tytölle.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...