Tuesday, April 14, 2009

Kiirutta pittää..

Voi että kun on niin paljon kaikkea ja niin vähän ylimääräistä aikaa. Perheemme elää suuren muutoksen ja mullistuksen aikaa ja nyt yritämme totuttautua uuteen elämänrytmiin. Tästä johtuen blogipäivitykset ovat saaneet jäädä vähemmälle. Kohta alkaa taas arki rullaamaan ja on sitten paremmin aikaa tällaiseen hölynpölyyn.

Kävin mieheni kanssa American Car Showssa hieman tuulettumassa. Kovin oli kellohameet vähissä, ainakin perjantaina. 
Seuraava tapahtumakin odottaa jo oven takana! Jee, ja kai se kesä ja lämminkin sieltä alkaa kohta tulemaan, ainakin toivon niin!

Lopuksi laitan vielä yhden kuvan lasten kerhokuvista. Tai siis Nipan kerhon kautta sai kuvattua myös Neposen! Huomatkaa kuinka ihana hiuskukka on Neposella hiuksissaan!

Mutta kuinka omat lapset ovatkin niin suloisen näköisiä!

6 comments:

Salla said...

Meidänkin piti tuolla american car showssa käydä, mutta jäi aika melko kortille, niin jäi väliin se reissu :/ Neponen on hurmaava nuori neiti! :)

Poison Ivy said...

Onpahan vaan suloiset lapsukaiset <3
Oli ACS:ssa mitään nähtävää? Ollaan itse se jo vuosia jätetty väliin kun se tuuninki-autojen ja kaiken muun krääsän paljous ärsyttää!

Hanna said...

Mulla on semmoinen käsitys että tuo Hkin American Cars show on enemmän semmosen wannabe-porukan tapahtuma ja Hot Rod & Rock show "oikeiden immeisten" tapahtuma. ACS:ssä olen käynyt kerran, eikä se oikein vakuuttanut. Täältä Savolaxista on niin pirun pitkä matka (niinkuin ei muualta olisi vielä pitempi) Tre:lle niin ei houkuttele lähtemään Hot Rod & Rock Show.

Cherrydots said...

Salla: Kiitos, Neponen on kyllä aika suloinen (vaikka itse sanonkin..)

Poison Ivy: Kiitos! No olihan siellä ihan kivasti nähtävää, ehkä siellä oli liikaa käyttöjenkkejä, mutta helmiä löytyi. Ja moottoripyöriä oli aivan järjettömästi, todella upeita yksilöitä! Ja nyt oli sellainen jännä juttu, kun yleensä en kanssa kauheasti tykkää niistä myyntikojuista, niin tänä vuonna niitä oli sitten muka liian vähän kun etsittiin erästä kangasmerkkiä, jota ei sitten löytynyt..

Perliitti: American Car Show on sellainen must juttu meille, kuten Hot Rod & Rock Show. Kunnollisia tapahtumia tai siis varsinkin autonäyttelyitä on niin vähässä että täytyy kantaa oma kortensa kekoon, että niitä järjestetään jatkossakin. Meillä on onni että molemmat näyttelyt on tarpeeksi lähellä!

Mrs Munster said...

Voi ku sun lapsukaiset on niin mahottoman sulosen nakosia. Ihana pikku rockabella kukka hiuksissaan!

Ite oon joskus HYVIN nuorena kayny pari kertaa Ameriikan auto showssa, ja en kylla muista sillonkaan monta kellohametta nahneeni. Ei kai tama arvokas laji oo sukupuuttoon kuolemassa *snif*

Cherrydots said...

Mrs Munster: No onneksi ollaan uutta sukupolvea kasvattamassa ehkäisemään sukupuutto. Mutta toisaalta, harvemmin lapsia kiinnostaa yhtään mitä omat vanhemmat tekee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...