Monday, April 20, 2009

Liinoja

Viikonloppuna käytiin anoppilassa ja sain ihania vanhoja pöytäliinoja. Kaikenlaisia aarteita sieltä löytyi, mutta halusin nyt jotain kevyttä ja kesäistä. Olen ihastunut oikein vanhoihin ja käsinkirjailtuihin liinoihin, niissä vain on sitä jotain.

Tämä valkoinen liina on aivan ihastuvan raikas, siinä on koristeena ihanaa kiiltävää vaaleanvihreää silkkilankaa(?)

Tässä on kesäinen kukkakori ja sama kuva on myös ovaalin mallisen liinan toisessa päässä.
Reunoissa on pitsiä. Hempeetä..

Ehdoton suosikkini näistä on tämä. Liinassa on useita samanlaisia kirjailtuja kukkia.
Liinan reuna on myös koristeltu langalla.. Näitä liinoja on kaksi samanlaista.

Tänään tapahtui ihme, laitoin Neposen sohvalle ja ison kasan tyynyjä selän taakse. Hetken päästä Neponen oli sikeässä unessa.. Uskomatonta, tällaista äkkinäistä nukahtamista ei ole ennen tapahtunut! Ja vielä ennen lounasta..

Tässä nökötän minä tämän päivän asussa. Ulkona kävi kova ja kylmä tuuli, mutta kaksi villapaitaa päällekäin mahdollisti syksyllä ostetun takin käytön. Lätsä on myös todella kätevä aurinkoisella ilmalla, ja samalla pystyy hieman huijaamaan hiustenlaitossa..

Ainiin, minut on haastettu, täytyykin miettiä miten siihen vastaisin ja koska.

4 comments:

Eve M. said...

Hienoja löytöjä! Se on aina ihanaa, kun saa jotain mistä tykkää ja millä on kaiken lisäksi tunnearvoa!

Hanna said...

Mie olen ihan pimeenä vanhoihin pöytäliinoihin. Kerrassaan hienoja nuo sinun! Mulla on itse asiassa ollut työn alla vuodesta 05 lähtien yhden liinan kirjonta mutta intoni siihen hommaan lopahti vähän kesken. Ehkä sitten joskus saan sen valmiiksi.

Cherrydots said...

BettyBottom: Tunnearvo on tärkeintä, paitsi silloin jos haluaisi eroon jostain tavarasta, mutta ei malta luopua siitä juuri tunnearvon vuoksi..

Perliitti: Olen myös joskus yrittänyt ja yrittämiseksi jäi..

Mrs Munster said...

Upeita poytaliinoja. Mulla on aiteen tekemia just tollasia kirjailtuja liinoja (ei viela lahellekaan antiikkisia). En vaan osaa niita kauheena kayttaa, varsinkin ku ne vaatii kovasti silittamista (mita inhoan)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...