Wednesday, November 26, 2008

Uusia ihanuuksia

Kirppisreissu tuotti tulosta, kaksi paitaa ja siirappipurkki, kaikki yhteishintaan 4,50e. Aika kallista toisaalta, mutta paidat ovat kuin uusia! Lisäksi sain tänään ihanaa postia! Aivan upean 50-60-luvun vintage uima-asun! Ihan tuurilla sen näin myytävänä ja sain sen paljon pienemmällä hinnalla mitä uskalsin edes ajatella.. Siis 4e. Nyt vaan ensi kesäksi toivomaan tarpeeksi lämpimiä kelejä että uskaltaudun uimaan, olen varsinainen vilukissa.. Veden lämpötila täytyy olla väh. +25c.



Nukkekotimme asukki, Liisa, on jo saanut kotiinsa hieman jouluista ilmettä. Nukelle nimen antoi meidän poika, ajattelin että kai se jonkun hienon nimen keksii, mutta että Liisa. Mikähän siinä nimessä noita lapsia kiehtoo. Pienenä oma nukkeni oli Liisa, tuo nukkekotinukke on nyt Liisa ja kummityttömme baby born on Liisa.. Aikas hassua!





Laitan tähän vielä kuvan vanhasta lelustani, vanha se on mutta minkähän ikäinen..?

3 comments:

Eve M. said...

Hih, tuo siirappipullokuva vois olla meiltä. Meillä on saman värinen tuon kokonen fiskamiini ja tuommosia pulloja löysin meidän kotikotoo kylmästä ullakkovarastosta. :)

Mrs Munster said...

Voi etta tuo nukkekoti on niin alyttoman suloinen. Tuolla ihanalla vintage uimapuvulla kylla kelpaa parskia vedessa. Tyylikas.

Cherrydots said...

BettyBottom: Voi kun meilläkin voisi tehdä jotain tuollaisia löytöjä..

Mrs Munster: Kiitos, vielä olen malttanut mieleni nukkekotihankintojen kanssa, mutta toi joulu oli pakko jo sinne saada!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...