Sunday, November 23, 2008

Tuliaisia, herkkuja ja unelmia

Sain aivan ihania tuliaisia Thaimaasta! Vielä kun jaksaisi vääntää kampauksen ja ottaa sitten kuvan, mutta myöhemmin. Olen etsinyt näitä ja jossain autonäyttelyssä olikin mutta aika kiskurihinnalla. Nämä on niin ihanat ja kolme eri väriäkin kaiken lisäksi! Kuvausrekvisiittana toimi tänään kirppiskierrokselta mukaan tarttunut Fiskarsin Fiskamin-lautanen, hinta ällistyttävät 0,80e!!

Tein myös aikamoisen makulöydön Stockmannin Herkusta! Olen ihan hulluna vaahtokarkkeihin ja mitä löysinkään, ihan tuurilla satuin vilkaiseen sitä hyllyä ja näin tekstistä marsh.... ja tiesin löytäneeni jotain uskomatonta, vaahtokarkkia lusikoitavassa muodossa! Ihana tuttavuus, yksi lusikallinen riittää tyydyttämään vaahtokarkkihimon!




Uusi tatuointikin on ollut jo mielessä useamman vuoden, ehkä nyt alkaa oleen aika viimeistellä unelmaa ja käydä hakattavana muutaman kuukauden kuluttua, olen niin innoillinen (poikani ihana sana) ajatuksesta!!



Eipä sitten muuta kuin että päätän lähetykseni täältä lumimyrskyn kourista!

2 comments:

Mrs Munster said...

Voi, tuo innoillinen-sana on kylla suloinen! Lusikoitava vaahtokarkki kuulostaa taivaallisen herkullista. Nyt taytyy kylla lahtea taaltaki saarelta semmosta metsastamaan

Goldbay said...

Täytyy itekkin katella noita kukkasia sitten reissulla,(siis jos sinne ees päästään)tosi kivan näkösiä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...