Tuesday, September 1, 2009

Class "C"

My newest challenge is to drive the European driving licence class C. The course started yesterday, I started it in hurry 'cause the licence will soon be two/four times expensive than now depending on which purpose you'll need it. I'll need it to drive trucks like a Chevy Van or a Dodge Ram (these are a bit safer cars for children transportation, well that's not the only reason..).

6 comments:

Eve M. said...

Ai, noihin tarttee C-kortin. Enpäs arvannutkaan. Luulin, että menevät pakettiautoista. Mutta et kai meinaa alkaa "bussia" ajeleen? ;) Itse ajelin C-kortin aikanaan samalla kun henkilöautokortin. Se olikin hauskaa, kun sitten ei ollut henkilöautolla kuin kaksi ajotuntia, loput kuorma-autolla. :)

Cherrydots said...

Juu, noi on kuorma-autoja. Joitain vaneja löytyy pakettiautona. En ajatellut ryhtyä bussia ajamaan, se on niin kamalan kokoinen etten ikinä uskaltaisi (tuskin kukaan edes pyytäisikään) :)

Hanna said...

Suurinosa vaneista ja pick upeista on pakettiautoja kun kokonaispaino jää alle 3500 kg. Itse ajoin C-kortin samaan syssyyn kuin B:n, ihan vaan sen takia kun puolisko uhkaili että ostaa sen verran ison pick upin että se on kuorma-auto. Ja ompahan siitä nykyään muutakin hyötyä, kun suurin osa työpaikan autoista on kuorma-autoja.

Cherrydots said...

Noi ramit vain on kuorma-autoja, että jos sellaiseen sitten hassaisi rahansa kun kortti on kädessä.. (toiveajattelua)
En kyllä ymmärrä miksen silloin autokoulussa ajanut C:tä.. olisi mennyt helpommalla..

Mrs Munster said...

Uuh, kuulostaa mielenkiintoselta. Yllatyksena tuli, etta tommosen ajamiseen tarvitaan cee-korttia. Onko ne nyt sitte niin paljo norm. isoa henkiloautoa jareampia?

Cherrydots said...

Onhan ne aika suuria. Ja kun tarvitsee olla ne takapenkit myös että mahtuu mukelot kyytiin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...