Thursday, August 27, 2009

Changes

The summer will be over soon. But we have this new patio on our backyard so we can enjoy the fall without getting ourselfs wet! Here's (again) pictures of my "new" hair. I cut my hair front and back. Well, you can't see my back hair from these photos..



And here's a picture of my "old" hair.

I got tired of our kitchen walls and I desided to change the color. What can I say, it's a pretty hard job to paint white vanilla paint over the green one.. But I did it! Lots of sweat and little bit of bad language later I'm pretty happy!



And a dessert for a job well done!

6 comments:

Eve M. said...

Oij, hyvännäköinen tukka! Ja keittiön uusi väri on ihana, vaikka tykkäsin vanhastakin. Ihan juuri eilen mietin sitä, että jos nyt aloittaisin jossain tai täällä alusta rempan, niin värimaailma olisi kyllä aika paljon rauhallisempi, pastellia ja muuta viiskytlukusta... Mutta silti voin väittää, että kyllästynyt en meidän kirkkaisiin väreihin ole! Yhtään maalarinvalkoista seinää en edelleenkään haluaisi! Nyt vain on semmoinen mielenfiilis, että ihan samoja värejä en tällä hetkellä valkkaisi. :) Tosin eihän mulla niiden valkkaamisessa ollut osaa eikä arpaa... ;)

Mrs Munster said...

Nice changes! I've had my kitchen redone and I'm loving it. I love the sign in your kitchen!

Cherrydots said...

BB: Keittiö tuli heti jotenkin valoisammaksi ja tilavammaksi. Meillä taitaakin seinät olla enemmän ja vähemmän pastellinsävyisiä, ainakin suurin osa seinistä.. Vihreä sävy oli oli myös minun mieleeni, mutta mutta.. Tuli vain sellainen olo että täytyy välillä kokeilla jotain muutakin!

Mrs M: If you mean that open/closed sign, I bought it at the same moment I saw it. It's so funny and perfect in my kitchen!

Hanna said...

Oih, miten hienoja muutoksia!

Sandy De Luxe said...

Nice hair! Looks really good and the kitchen too! Happy Birthday!

Anonymous said...

wow lovely rolls !!! its are so beautiful... i'm jealous :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...