Wednesday, October 1, 2008

syksy

Nyt se syksy tuli sitten tosissaan. Aamulla teki mieli laittaa verhot kiinni ennen kuin ehdin ne edes kunnolla avaan.. On niin pimeetä ja synkkää..

Kävin eilen kierteleen kirppareita, kyllä on tarjonta huonoo vaikka täällä on kolme kirppistä lähellä. Ei siis mitään löydy, paitsi tytölle sellainen ihana prinsessavaaleanpunainenröyhelökellohame, hinta 1e. Menee 1-6-vuotiaille, ei siis mielestäni paha sijoitus (tyttelikin on vasta 7kk). Tuntuu että kirppiksillä yritetään tienata rahaa eikä päästä eroon tavarasta jota ei oikeasti tarvitse. Jos on myymässä esim. käytössä kuluneita Reiman talvihaalareita hintaan 50e ja lappuun on tarvinnut kirjoittaa alkuperäinen hinta 125e...... en ymmärrä. Itse laittaisin haalarit Huuto.nettiin myyntiin. Kirppiksen ajatus on mielästäni laittaa hyvää tavaraa kiertoon niille jotka niitä tarvitsee ja kirppishintaan.. No joo, vain minun mielipiteeni.

Mutta kyllä se elämä tästä taas jatkuu..

1 comment:

Katariina said...

Täysin samaa mieltä, itekin kirjotin aiheesta blogiin! Yritin ukollekin sanoa että kirpputorin tarkotus on päästä eroon tavarasta eikä tienata, niin se vaan "sää et kyllä tajua noita myyntihommia ollenkaan" okei, sä et tajua kirpputorin ideaa :---D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...