Sunday, September 21, 2008

Keräilijä...

Olen luonteeltani keräilijä, toisaalta mieheni on onnistunut hieman hillitsemään tätä alkukantaista haluani ostaa ja säästää kaikkea mitä tarvitaan tai tullaan ehkä joskus tulevaisuudessa vielä tarvitsemaan..

Kirpputoreilla on kiva käydä ja joskus sieltä tekee ihan mahtavia löytöjä. Viimeisin ostokseni on Von Dutchin kengät. Saattaa olla lasten(?)mallia, mutta ei haittaa menoa kun on sopivan kokoiset!




Olen myös löytänyt tähän asti kadoksissa olleen ompeluviettini. Olenkin siinä yllättävän hyvä. En olisi uskonut. Tuskin kukaan muukaan..


Kellohameet surauttelen 1979 maaliskuussa ostetulla Singerillä (sattuu olemaan myös mieheni syntymäaika). Bongasimme ihanaisen vaaleanvihreän koneen Tampereen Kissanmaan pieneltä kirppikseltä vuonna 2004, hintana huikeat 8e. Pikkuvikaisena se myytin komeassa säilytyslaukussa. Vikakin saatiin korjattua kun mieheni näppäränä jokapaikan höylänä avasi kaiken mikä vähänkin oli avattavissa ja laittoi takaisin kiinni, kiristeli hieman hihnaa ja niin se kone alkoi toimimaan. Uskomaton mies! Korjaa kaiken autosta perämoottoriin..

1 comment:

Katariina said...

Tuo on muutes hyvä, jos oma ukko osaa korjata kaiken :D Oma mieheni on mm. pyykinpesukoneen korjannut. Nyt hajosi hiustenkuivain, tuolla se odottelee jääkaapin päällä, että mies ottais sen ja kahtois mikä siinä on :D

Kaiken huippuhan tässä on se, että mies ei ole edes mitään kouluja käynyt, että osaisi nuo korjaushommat :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...