Monday, February 23, 2009

Kotona!

Takana on yli viikon kestänyt reissu TAYSiin. Neposen kanssa käytiin pikaisesti näyttään Neposen polvea Mehiläisessä. Ei siitä ihan pikainen reissu tullutkaan. Saatiin heti lähete Lasten poliklinikalle ja sieltä suoraan osastolle. Tänään kotiuduttiin ja mitään tuloksia ei oikein saatu. Mutta yksi mitä varmasti Neponen osastolta sai oli rotavirus.. Rankka reissu, mutta onneksi jo takana päin.

We're home!

Our little girl, and I, spent more than a week in hospital. Her knee is sore and we got a referral directly to hospital. We have't yet received the results of the knee. But one thing is for sure, she got the rotavirus from hospital. Tough journey!

Thursday, February 12, 2009

Neponen 1v.


Tänään on vuosi siitä kun perheemme kasvoi yhden tytön verran. Nippa sai tärkeän roolin isoveljenä ja sen tehtävän Nippa on hoitanut esimerkillisesti (toivottavasti myös jatkossakin)!

Paljon Onnea Neponen!
Our baby girl is one year old!

Sunday, February 8, 2009

Lunta ja vettä

Tänään siis satoi oikein kunnolla vettä kun lähdettiin ulos. Mutta se tiesi sitä että lumesta voi tehdä jotain kivaa! Lumiukon, lumilyhdyn ja tietenkin vuosittain vaihtuva lumieläin. Meillä ei paljon lumihevosia tehdä, ensin oli lumivirtahepo, sitten oli lumimuumi, sitten lumijänis ja nyt on lumidinosaurus. Kyllä on koiranulkoiluttajilla hauskaa kun katsoo meitä aikuisia ihmisiä (ja lapsia) innoissaan touhuamassa lumen kanssa!

Ei noista kuvista oikein saa hyvin selvää, illalla voisi saada parempia kuvia. Huomenna toi otukka on jo lasten käytössä, kun on ensin kovettunut yön yli. Olipa taas hauskaa ulkona :)

Thursday, February 5, 2009

Fredrikan herkkuja

Eilen ja tänään herkutellaan näillä, siis Runebergin tortuilla!


Monday, February 2, 2009

Blondimpi

Eli vähän on taas hiusten väri vaalentunut.  Kyllä se vaan niin on että blondina on hauskempaa, ainakin minulla. Hiuskukkia on muuten nyt myynnissä omassa nettikaupassa HoneyBop Shopissa ja Huuto.netissäkin niitä on.

Kaikkea ollaan hommailtu lasten kanssa.
Ulkona ollaan tehty valtava lumilinna, täytyy ottaa siitä hyvät kuvat.
Sitten käytiin HopLopissa, älyttömän hauska paikka aikuisillekin! Saatiin sinne lahjakortit Joulupukilta, ihana lahja!
Luistelemassa ollaan käyty monta kertaa, haluaisin sellaisen ihanan rusettiluisteluasun!
Mitäs muuta..
Neponen täyttää kohta vuoden ja täytyy alkaa järjesteleen juhlia! Jipii, juhlat on niin kivoja! Sitten on vielä yksi juttu, mutta se on salaisuus vielä!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...